Stuur ons een mail info@brabantatwork.com
Telefoon 06 1443 2958

UWV naar Werk

Als u klaar bent om de stap te zetten naar werk (of naar zelfstandig ondernemerschap) biedt een ‘Naar werk’ traject bij Brabant at Work doelgerichte coaching en begeleiding naar werk.

Omdat iedere vraagstelling uniek is, leveren wij altijd maatwerk. Dit betekent dat het ‘Naar werk’ traject is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen, (on)mogelijkheden en behoeftes. Gedurende het traject krijgt u één-op-één begeleiding van een vaste jobcoach, verdeeld over frequente begeleidings- en coachingsgesprekken.

We starten het traject met een intakegesprek waarin uw situatie in kaart wordt gebracht. Samen bekijken we wat Brabant at Work voor u kan betekenen. Naar aanleiding van het intakegesprek stellen wij een trajectplan op. In het trajectplan staan de activiteiten vermeld die wij gaan inzetten om u weer naar werk te krijgen. De volgende activiteiten kunnen onderdeel uitmaken van het traject:

Sollicitatietraining

Bij deze activiteit gaan we op individuele basis werken aan het verbeteren (of verder ontwikkelen) van je sollicitatievaardigheden. Het niveau en de intensiteit van de training wordt aangepast aan uw behoefte en niveau. Er wordt onder andere aandacht besteed aan het opsporen en analyseren van vacatures via diverse media, waaronder internet, vacature websites en social media. Ook leert u (beter) omgaan met netwerken en social media (zoals LinkedIn) en weet u hoe werkgevers het meest effectief benaderd kunnen worden. Daarnaast maakt het trainen van de presentatievaardigheden en het oefenen van sollicitatiegesprekken onderdeel uit van de training. Na afronding van de training beschikt u over een CV en (open) sollicitatie-/motivatiebrief die u zelf kunt gebruiken bij het verrichten van sollicitaties. Het resultaat van de training is dat u (beter) in staat bent om zelfstandig te solliciteren én in staat bent om u goed te presenteren bij werkgevers.

Bemiddeling en jobhunting

Het actief bemiddelen naar een passende betaalde baan is een belangrijk onderdeel van het Naar werk traject. Aan de hand van het in samenspraak opgestelde zoekprofiel worden werkgevers actief benaderd door de jobcoach van Brabant at Work. Onze jobcoaches wonen en werken in de regio en beschikken daardoor over een uitgebreid regionaal netwerk van werkgevers.

Aanmelden Naar werk traject

De aanmelding voor een ‘Naar werk’ traject bij Brabant at Work verloopt vaak na doorverwijzing van een contactpersoon van het UWV, zoals een Arbeidsdeskundige of Re-integratiebegeleider. De kosten van een Werkfit maken traject worden volledig betaald door UWV.

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!


Contenza Klanttevredenheidsonderzoeken Resultaten

Contenza Klanttevredenheidsonderzoeken Resultaten

Neem contact op!